Een nieuwe pup/socialisering

“Hadden we het maar geweten” moet ongetwijfeld het meest gebruikte zinnetje zijn die ik als gedragstherapeut heb moeten aanhoren.

Er zijn zo veel valkuilen welke met een uitgebreide kennis & ervaring  kunnen worden vermeden.

Bij de juiste fokker zal uw nieuwe gezinsgenoot reeds genoten hebben van een doorgedreven huiselijke inprenting en blijft er u enkel over  de pup een goede socialisering aan te bieden.

Of het nu over enkel aankoop en/of socalisering van de pup gaat , samen werken we een plan uit om uw hond een goede integratie in het gezin te bieden.

De socialisatie periode ( 7 tot 12 weken ) is van CRUCIAAL belang voor de verdere ontwikkeling van uw pup.  Als alles goed verlopen is heeft u een pup van 7 à 8 weken en rest u niet veel tijd meer om uw pup te laten kennis maken met al datgene dat zal deel uitmaken van zijn latere leven.

Tijdens deze periode staat uw pup het meest open voor alle nieuwe indrukken en worden deze opgeslagen op hun harde schijf met als gevolg dat ze dit als normaal zullen blijven aanzien, ook al hebben ze dit al jaren niet meer ervaren, gezien of gehoord.

Dit vergt echter zeer veel tijd , heeft u die niet laat u dan zeker  begeleiden om latere problemen te voorkomen.

Prijzen op aanvraag

Rottw_extra08